An die Bayovaren

Diskutiere An die Bayovaren im Smalltalk und Offtopic Forum im Bereich Community; na des is eh kloar, daß ma uns des vurher ausmochn. wird oba eh erscht im juni sei. aprü is jo scho vorbei (und a zkoid) im mai samma scho 2 WE's...
coufi

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Miaßat ma uns vorher ausmacha, weil mei Mo muaß olle 14 Dog Samstag bis um 18 Uhr oawat´n, wa schod, wenn a net dabei wa, der oide Grantlhuawa..:D Owa notfois fohr i ohne eam a :D

na des is eh kloar, daß ma uns des vurher ausmochn.

wird oba eh erscht im juni sei. aprü is jo scho vorbei (und a zkoid) im mai samma scho 2 WE's vaplant oiso geht eh nur mehr ob juni.

juhuuu - dei grantlhuawa und mei grantlhuawa und dazwischen wir zwa uiknudln.
 
B

beak

Gast
ja....Gabilein...

...ich wünsch Dir auch alles alles Liebe zum Geburtstag....
vor allem
.....LASS ES DIR HEIT GUAT GANGA ......:D:D




;)
Mei, danke Moni! Iah sats soooooooooooo liab!
Bist heid af d´Nacht a dahoam, dann macht ma uns a Zeit aus und dring aus der Ferne a Glasal mitanand.

I mog go nimma af mei Profil schaun, do is iats a "5er"
 
HvG

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1200 GSA, jetzt riacht se nimma frisch
Hallo Gabi,

a i wünsch dir zu deim Geburtsdoag ois Guate, feier sche mit deine Liabn und loass dir so richtig guat geh.

Und wegen der 5.....jamei woas is des scho.

Bleib wia du bist.
 
B

beak

Gast
Hallo Gabi,

a i wünsch dir zu deim Geburtsdoag ois Guate, feier sche mit deine Liabn und loass dir so richtig guat geh.

Und wegen der 5.....jamei woas is des scho.

Bleib wia du bist.
Danke, Du junger Hupfer! Und wia schauts bei Dia heid aus af d´Nacht? Wann hättst´n Zeit? Af a Glas´l auf die Ferne? Schod, dass i Eich iats koan ausgem kann, owa vielleicht hoa ma des a moi noch! I woaß ja wos Du mogst a Rama :D:D:D
 
HvG

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1200 GSA, jetzt riacht se nimma frisch
Ich denke mal, dass so um de 10ne, wenn de Bayern des Pokalspui gwonna ham, dann eh an Rama aufn Disch hoab, dann dring ma glei oan.

:D
 
coufi

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10e is mir zspät, do bin i sicha scho im land der träume.
i wor heit wieda in da foitakauma - noch üba ana wochn zwaungspause - und i bin komplett hi.

oiso wenns nix mochat, warad i - na sog ma bis 20 uhr - online und an glaserl ned obgeneigt. mehr hoid ned, weu murgn is a ausfahrt geplant.

lg
g
 
B

beak

Gast
10e is mir zspät, do bin i sicha scho im land der träume.
i wor heit wieda in da foitakauma - noch üba ana wochn zwaungspause - und i bin komplett hi.

oiso wenns nix mochat, warad i - na sog ma bis 20 uhr - online und an glaserl ned obgeneigt. mehr hoid ned, weu murgn is a ausfahrt geplant.

lg
g

8e is a guade Zeit! Oiso, wer Zeid hod, soi si um kurz voa 20 h mein... I bin do wia a Brez´n
 
coufi

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@gabi:

hob grod lecker gekocht ... wieda wos aus da phantasie:
putenschnitzerl in senf-rahm-sauce mit butterspargel und kräuterkartoffeln

mogst des rezept haum?

lg
g
 
HvG

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@gabi:

hob grod lecker gekocht ... wieda wos aus da phantasie:
putenschnitzerl in senf-rahm-sauce mit butterspargel und kräuterkartoffeln

mogst des rezept haum?

lg
g
Hamihami,

du mir schicken Rezept?

Bittebittebittebittebittebittebitte:)
 
coufi

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na guat i stöhs hoid afoch online do hier im fred :D

putenschnitzerl würzen mit pfeffer, knoblauchpulver (weil frischer nicht vorhanden war) und kräutersalz. scharf anbraten und auf die seite legen.
bratenfond mit wasser aufgießen, und rahm/estragon oder englischen oder dijon-senf-mischung unterrühren und stark aufkochen lassen, würzen mit gemüsebrühe, frisch geriebenen getrocknete chilischoten, franz-kräuter aus der mühle, etwas salz, cayenne-pfeffer, rosmarien, basilikum, ggfs. etwas mehl unterrühren wenns zu dünn ist oder einfach noch senf dazu geben. schnitzerl in den saft geben und alles zusammen dünsten - bis ein schön cremiger saft entsteht.

butter-spargel: spargel eh klar schälen und dann in zuckerwasser (1 kaffeelöfel reicht auf gut 1 1/2 L wasser) ca. 5 min kochen und dann noch ca. 10 min. ziehen lassen. rausnehmen, abtropfen lassen und dann in heißer butter anschwitzen (zeit: je nach farbwunsch) - NICHT würzen

kräuter-kartoffeln: kartoffeln kochen, schälen und - je nach größe - 4teln oder halbieren. butter und olivenöl heiß werden lassen, kartoffeln rein und mit franz-kräutern aus der mühle und etwas salz anbruzeln.

den saft der schnitzerln hab ich dann am teller auch über den spargel geträufelt.

war suuuper schmatzelig.

gutes gelingen.

lg
g
 
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